Kronik böbrek yetersizliği olan ve aspirin kullanmakta olan hastalarda aspirin direnci provelansı ve renal fonksiyonlarla ilişkisi - Tanrıkulu, Meryem Azra (My University, 2008)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Kardiyoloji; Tıp