Türk yasalarına ve muhasebe ilkelerine göre düzenlenen bilançoların karşılaştırılması ve öneriler - İbiş, Cemal (My University, 1992)
unknown
Keywords: İşletmeler_Muhasebe; İşletmeler_Muhasebe_Bilançolar; Mali raporlar; Muhasebe; Yönetim ve yardımcı hizmetler