Seboreik dermatit yüz tutulumu tedavisinde ketokonazol %2 krem ile metronidazol %0,75 jelim etkinliğinin karşılaştırılması - Seçkin Gün , Dilek (My University, 2004)
unknown
Keywords: Deri; Dermatoloji; Hastalıklar; kıl; saç; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; tırnak hastalıkları