Liseli ergenlerdeki irrasyonel/ olumsuz otomatik düşüncelerin ana-baba tutumları ve aile-içi ilişkiler açısından incelenmesi - Öztütüncü, Filiz (My University, 1996)
unknown
Keywords: ANA-BABA VE ÇOCUK; Eğitim; Eğitim psikolojisi; ERGENLİK PSİKOLOJİSİ