Trombositlerde glukoz bağlayıcı proteinin eldesi,kinetiği,saflaştırılması ve defibrotidin normal ve aterosklerozlu olgularda glukoz transportuna in vivo etkisi - Bezer-Göker, Bahar (My University, 1992)
unknown
Keywords: TIP - BİYOKİMYA