Avrupa Para Birliği, Avrupa Para biriminin hayata geçişi ve işleyişi; Türkiye üzerine etkileri - İşler, Dina (My University, 2000)
unknown
Keywords: Avrupa Para Birimi; Avrupa Para Birliği; BANKACILIK; Döviz; Ekonomi; Finansman ekonomisi; Para