Kitle iletişim araçlarının seçimlere etkisi:(1983 seçimleri) - Gönen, Doğaner (My University, 1989)
unknown
Keywords: SEÇİMLER-TÜRKİYE--MEDYA ETKİSİ; Siyasal bilimler (Siyaset bilimi); Siyasi partiler; Toplum bilimleri