Bazı analjezik maddelerinin yüksek basınçlı sıvı kromatografisi ile miktar tayinleri. - Doğan, H. Neşe (My University, 1987)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-FARMASÖTİK KİMYA