Tavşan deney modelinde vertebral instabilitenin peridural fibrozis oluşumuna etkileri - Gökkuş, Kemal (My University, 2002)
unknown
Keywords: Cerrahi; Ortopedi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri