Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi koleksiyonu kataloğu - YILMAZ ŞENTÜRK, ELİF (My University, 2021)
Bu yazıda, Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi, Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nuran Yıldırım ve Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Direktörü Öğr. Gör. Özlem Yalçınkaya tarafından ve “Bezmiâlem Valide Sultan Kültürel Mirası Projesi” kapsamında hazırlanan “Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Koleksiyonu Kataloğu” tanıtılmıştır.
Keywords: Bezmialem Valide Sultan; Bezmialem Vakıf Üniversitesi; Kültürel Miras