Gelenekten evrensele ulaşmada Türk seramik sanatçısının kültür zenginliğinin çağdaş yorumlara yansıması - Gürses, Reyhan (My University, 1998)
unknown
Keywords: Güzel ve dekoratif sanatlar; SANATÇILAR; SERAMİK SANATI; Seramik sanatları; Seramik ve toprak kaplar