Tarihsel gelişim sürecinde halkla ilişkilerin (modellerinin) iki temsilcisi : Ivy Lee, Edvard Bernays - Ulusoy, F. Nigar (My University, 1994)
unknown
Keywords: EDVARD BERNAYS; HALKLA İLİŞKİLER-MODELLER; IVY LEE