1621-1680 yılları arasında Osmanlı devletinin merkezi hazine gelir ve giderleri - Abdurrahimoğlu, Erişah Arıcan (My University, 1988)
unknown
Keywords: HAZİNE GELİRLERİ-OSMANLI İMP; İKTİSAT TARİHİ-OSMANLI İMP; MALİYE-OSMANLI İMP