İnflamatuvar barsak hastalığında lipolisakkarid sinyal kompleks polimorfizmleri ve toll-benzeri reseptör 4 gen mutasyonu - Akın, Hakan (My University, 2008)
unknown
Keywords: Gastroenteroloji; Hastalılklar_Tedavi; Tıp