Van Gogh, Picasso ve Matisse Resimlerinde Öz-Alıntı - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Bu makalede Van Gogh, Matisse ve Picasso’nun resimlerinden örneklerle öz-alıntı kavramı incelenir.Öz-alıntının, alıntı ve “resim içinde resim” ile benzerlik, kesişim ve farkları ile kavramsal sınırları tespitedilmeye çalışılır.

This article studies the concept of quotation with examples of paintings by Van Gogh, Matisse and Picasso. The conceptual boundaries of the autocitation with similarities, intersections and differences with the citation and “painting in painting” are tried to be determined.v
AUTOCITATION IN VANGOGH, PICASSO AND MATISSE PAINTINGS