Hiperkolesterolemi ile oluşabilecek oksidatif stresin ve monosit CD36 reseptör ekspresyonunun ateroskleroz riski açısından değerlendirilmesi - Üstünsoy, Seyfettin (My University, 2012)
unknown
Keywords: Biyokimya; Tıp