Bankacılıkta toplam kalite yönetimi ve Türk bankalarındaki uygulamalar - Çıray, Leyla (My University, 1996)
unknown
Keywords: Banka ve bankacılık; BANKACILIK; Ekonomi; Finansman ekonomisi; Toplam kalite yönetimi