Glutamat salınım inhibitörü riluzol’ un farelerde morfine tolerans ve bağımlılık gelişmesine etkisi - Altunbaş, Hale Zerrin (My University, 2001)
unknown
Keywords: FARMAKOLOJİ; Farmakoloji ve tedavi; İlaçlar (Meteria medika); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri