Preeklampside plasental serbest oksijen radikalleri ve nitrik oksit - Büyük, Erkan (My University, 1999)
unknown
Keywords: Cerrahi; Kadın hastalıkları (jinekoloji); Kadın hastalıkları (jinekoloji) ve doğum; KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri