Sıçanda ince barsak rezeksiyonu sonrası enterogastrik fren mekanizmasının düzenlenmesinde ekstrinsik afferent sinirlerin rolü - Topcu, Tuğba (My University, 2000)
unknown
Keywords: Deneysel tıp; Deneysel, Tıp; Kemiriciler ve tavşanlar; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri