Vasküler fasya ile prefabrike edilmiş serbest yağ transplantasyonu - Tezel, Erdem (My University, 1996)
unknown
Keywords: Ameliyatlar ve cerrahi uzmanlık alanları; Cerrahi; doku ve organ nakilleri; Kozmatik verestoratif cerrahi; Plastik cerrahi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; yapay organların takılması