Majör depresyon hastalarında yürütücü işlevlerin değerlendirilmesi, ilk epizod depresyon ve tekrarlayıcı depresyon grupları arasındaki farklılıkların karşılaştırılması - Karabekiroğlu, Aytül (My University, 2008)
unknown
Keywords: Depresyon; Psikiyatri; Tıp