Hastane afet planlaması, hastane acil durum komuta sistemi ve Marmara Üniversitesi Hastanesi’nde uygulaması - Türeli, Derya (My University, 2004)
unknown
Keywords: Fiziksel hastalık ve verilen hizmetler; Hastane Yönetimi; Hastanelerin sunduğu hizmetler; Toplumsal refah sorunları