Roma Bizans sanatı etkisi ile 1960 sonrası günümüze kadar mimari de duvar resmi olarak mozaik sanatı ve Bedri Rahmi ve Eren Eyüboğlu mozaikleri - Vurnal, Hülya (My University, 1993)
unknown
Keywords: Mozaik; Mozaik Sanatı; Resim