1985 yılının ulusal gazetelerinin tiraj kazanma kampanyaları ve içerik türü karşılaştırması. - Güveli, Ziya (My University, 1986)
unknown
Keywords: BASIN İŞLETMECİLİĞİ_TÜRKİYE; Gazetecilik; GAZETELER_TÜRKİYE_TİRAJ; Genel Konular