İhracat teşviklerinin 1980-94 yılları arasında Türkiye uygulaması ve Avrupa Birliği üyesi ülkelerdeki uygulamalar ile mukayese edilmesi - Melemen, Mehmet (My University, 1995)
unknown
Keywords: AVRUPA BİRLİĞİ-; İHRACAT-TEŞVİKLER-TÜRKİYE