Endoskopik sinüs cerrahisinin maksiller sinüs mukoza rejenerasyonu ve mukosiliyer aktivite üzerine etkileri - İnanlı, Selçuk (My University, 1995)
unknown
Keywords: Cerrahi; Kulak hastalıkları (otoloji) ve işitme bilimi (odyoloji); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-KULAK,BURUN,BOĞAZ