Yurdagür, Metin, Haşviyye, Türkiye Diyanet Vakfı İslâm Ansik- lopedisi (DİA), İstanbul: Türkiye Diyanet Vakfı, 1997, c. XVI, s. 426- 427. Yücel, Ahmet, Hadis Tarihi, İstanbul: Marmara Üniversitesi İla- hiyat Fakültesi Vakfı, 2012. - (:unkn) unknown (My University, 2014)
0