Türk konut mekanı ve mobilya tasarımında geçmişten günümüze yaşamsal etkileşim - Töre, Kamer (My University, 1997)
unknown
Keywords: Güzel ve dekoratif sanatlar; KONUT ARAŞTIRMA VE İNCELEME; Mimarlık; Mobilya; Yapıların tasarımı ve bezemesi