Bir kurumda yönetim bilişim sistemleri projesinin uygulamasındaki sorunlar ve başarı yolları - (:unkn) unknown (My University, 2003)
Bu yazı bir kurumda bilişim sistemi projelerinin uygulanması ile artan değer ve yönetime olan etkilerinin üzerinde durulmaktadır. Bir bilişim projesinin uygulanmasında karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları incelenmektedir.

This paper issue for information systems and corporate management is how to foster the improvements attributable to new technology and how to manage it.
Problems and roads to success concerning the applications of the management information systems project in an organization