Dinamik fiyatlandırmada fiyat adalet algısının tüketicinin marka değiştirme niyetine etkisi ve bir araştırma - Mammadlı, Galandar (My University, 2017)
Markalama, tedarik zinciri ve tutundurmanın pazarlamadaki önemine dairliteratürde yapılan araştırmalardan sonra hem firmalar hem de akademik camiafiyatlandırmanın önemine vurgu yapmaya başlamıştır.

After research in the literature on the importance of branding, supply chain andpromotion, both companies and academia have begun to emphasize the importance ofpricing.
Keywords: Brand SwitchingIntention; Dinamik Fiyatlandırma; Dynamic Pricing; Fiyat; Fiyat adalet algısı; Fiyatlandırma; Fiyatlandırma, İşletmelerde; İşletme; Marka Değiştirme Niyeti; Pazarlama; Price; Price Fairness perception; Pricing; Psikolojik yönler; Tüketici; Yönetim