Sporun yaygınlaştırılmasında kitle iletişim araçlarının rolü - Türkmen, Özcan (My University, 1998)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; İLETİŞİM; Kitle Iletişim Araçları; SPOR