Temettuat defterlerine göre Kütahya sancağı pirler, çerçi, polatbey ve cemaleddin mahallelerinin sosyo- ekonomik ve demografik yapısı (1261- 1845) - Uskan, Tahsin (My University, 2000)
unknown
Keywords: Defterler; Demografik Yapı; Ege Bölgesi; Tarih; Tarih_Yeniçağ; Türkiye