Çok ilaca dirençli tüberküloz gelişimine ilişkin faktörlerin incelenmesi - Karagülle, Deniz (My University, 2002)
unknown
Keywords: İnsan fizyolojisi; Sağlığın geliştirilmesi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Tüberküloz