Hizmet işletmelerinde strateji geliştirme ve bir özel finans kurumu uygulaması - Fidan, Yahya (My University, 1994)
unknown
Keywords: FİNANS KURUMLARI-STRATEJİLER; Genel yönetim; STRATEJİK YÖNETİM-HİZMET İŞLT; Yürütmenin yönetimi