ISO 9001: 2000 Kalite yönetim sistemi ile kritik kontrol noktalarında risk analizi (HACCP) karşılaştırılması ve uygulamalar - Akbaş, Fadime (My University, 2002)
unknown
Keywords: Iso 9000-kalite Yönetimi; Kalite Yönetimi; Risk; Standartlar