Sıçanlarda tekrarlayan %0,7 sukralfat aspirasyonunun akciğerlerde akut, subakut ve kronik histopatolojik etkileri - Canatay, Hakan (My University, 1996)
unknown
Keywords: Ameliyatlar ve cerrahi uzmanlık alanları; Anesteziyoloji; Anesteziyoloji-Araştırma; Cerrahi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri