STZ ile diyabet oluşturulan sıçanlarda trombosit proteinlerinin non-enzimatik glikozilasyonu ve C vitamininin etkisi - Batırel, Saime (My University, 1997)
unknown
Keywords: Biyokimya; BİYOKİMYA; Biyoloji