Profesyonel futbolcularımızın boy, kilo, % yağ ve somatotip test sonuçları ile yabancı futbolcuların karşılaştırılması. - Atmaca, Özay (My University, 1991)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; Futbol; FUTBOL-ULUSLARARASI; SPOR-FUTBOL-FİZYOLOJİ; Top oyunları