Üremik hastalarda hemodializ sırasında arterial basınç kontrolündeki postprandial (yemek sonrası) değişiklikler. - Şahin, Nimet (My University, 1991)
unknown
Keywords: Boşaltım üreme sistemi hastalıkları; Hastalıklar; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-NEFROLOJİ