Endometrial karsinomada P53 ve Bcl-2 ekspresyonu - Erkanlı, Serkan (My University, 1999)
unknown
Keywords: Cerrahi; Kadın hastalıkları (jinekoloji); Kadın hastalıkları (jinekoloji) ve doğum; KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri