Osmanlı İmparatorluğu’ nda okçuluk sporu ve temel teknikleri - İnan, Mehmet (My University, 1992)
unknown
Keywords: atıcılık; avcılık; Balıkçılık; Dinlence ve eğlence sanatları; Hedeflere atıcılık; Okçuluk; SPOR-OKÇULUK-OSMANLI İMPARATORLUĞU