Bazı kanal dolgu tekniklerinde dolgu maddelerinin apikal sızıntı ve kanal duvarlarına adaptasyonunun incelenmesi - Gençoğlu, Nimet (My University, 1992)
unknown
Keywords: Cerrahi; Diş hekimliği; DİŞ HEKİMLİĞİ-TEDAVİ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri