Cisplatin,transplatin ve trikloroamminplatinatin metiltiyourasil ile verdikleri ürünler yardımıyla HPLC ile yanyana tayinleri - Arıöz, Filiz (My University, 1998)
unknown
Keywords: Analitik kimya; ANALİTİK KİMYA