Sübstitüe arildiazonyum tuzlarının etil asetoasetat’la kenetlenme ürünleri ve bunlardan oluşan 2-Pirazolin-5-On türevlerinin sentezi ve spektral verileri - Küçükgüzel (Kömürcü), Ş. Güniz (My University, 1997)
unknown
Keywords: FARMAKOLOJİ; Farmakoloji ve tedavi; İlaçlar (Meteria medika); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri