Mefatihu’l-ğayb tefsirinin 5,6,29 ve 30.ciltlerinin fihristi - Güldemir, Kamil (My University, 1994)
unknown
Keywords: Din; İslam Dini; İSLAM DİNİ-TEFSİR; Tam tefsirler (Tefâsir-i küllî); Tefsir ve tefsir ilmi