Deney hayvanlarında lityum tuzlarının kalsiyum antagonistleri ile birlikte ve tek başlarına uygulanmalarının bazı davranış ve biyokimyasal parametrelere etkilerinin incelenmesi - Şener, Göksel (My University, 1989)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; Tedavi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-FARMAKOLOJİ