Mide kanserinde bağışıklık yanıtının anjiogenezin ve sekonder lenfoid doku kemokin ekspresyonunun değerlendirilmesi - Ekenel, Meltem (My University, 2005)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Mide Hastalıkları; Mide Kanseri; Sindirim sistemi hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri