Türk zeytinyağının marka olma sürecinde tasarımın rolü - Belirdi, Fatma Aybige (My University, 2005)
unknown
Keywords: Dekoratif sanatlar; Endüstri Ürünleri Tasarımı; Endüstriyel sanat ve tasarım; Güzel ve dekoratif sanatlar; Marka; Zeytin Yağı