Dijital pazarlama açısından anlık pazarlama - unknown (My University, 2017)
Anlık pazarlama veya gerçek zamanlı pazarlama günümüzde birçok markanındijital iletişim stratejilerinde önemli bir pazarlama metodu olarak karşımızaçıkmaktadır.

Moment marketing or real-time marketing is an important way for manycompanies to reach the customers and to create a successful communicationstrategy.
Keywords: Anlık Pazarlama; Ekonomik yönler; Gerçek ZamanlıPazarlama; Pazarlama; Real TimeMarketing; Social Media; Social Network; Sosyal Ağlar Moment Marketing; Sosyal medya; Sosyal yönler; Teknolojik yenilikler